Τρόποι Πληρωμής - Luciano Faketti Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ενδυμάτων, Υποδημάτων, Εσωρούχων και Αξεσουάρ. LUCIANO FAKETTI JEANS, Ανδρικά Ρούχα, Γυναικεία Ρούχα, Ηράκλειο, Αθήνα

Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Brands4You έχετε τη δυνατότητα να  κάνετε τις πληρωμές σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω Τρόπους Πληρωμής:  

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα προϊόντα της παραγγελίας δεσμεύονται και θα παραδοθούν εφόσον έχει γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού από το Brands4You.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας καθώς επίσης και το ονοματεπώνυμό σας.

Είναι απαραίτητο να μας στείλετε την απόδειξη της τραπεζική κατάθεσης εντός 48 ωρών με email στο: Email στο info@brands4you.gr για να γίνει η επιβεβαίωση και να αποσταλούν τα προϊόντα. Εναλλακτικά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο Τηλεφωνικά στο 210-27-20-000 και με τον κωδικό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας εμείς θα εντοπίσουμε την κατάθεση.

Εάν η απόδειξη πληρωμής (σκανάρισμα ή φωτογραφία) δεν αποσταλεί εντός 48 ωρών ή δεν εντοπίσουμε την κατάθεση με τον κωδικό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι:

2. Αντικαταβολή

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στη τοποθεσία που έχετε δηλώσει, πληρώνοντας το αντίτιμο στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής. Η μέθοδος αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός Ελλάδος & Κύπρου.

3. Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτες Visa και MasterCard, Diners και American Express με μια δόση.